Over ons

Innovatie

Van Telecom en IT oplossingen

Maatwerk

Telecom oplossing bieden

Alcatel

Lucent business partner

Clouddiensten

Leveren tegen scherpe prijzen

hawebopaars
VOIPDIENSTEN.NL

Al 20 jaar sterk in Telecom advies en innovatie.

Hawebo Telecom en SiPPoint zijn onder één naam VOIPDIENSTEN.NL gebundeld en biedt de bekende traditionele, maar ook innovatieve diensten zoals Hosted  Voice over IP en Unified Communications, dit op basis van ons eigen platform SIPPoint VoIP.

Een belangrijke focus van Hawebo Telecom is effectief en efficiënt maatwerk leveren voor de zakelijke sector waarbij kwaliteit ,faciliteiten en besparing belangrijk zijn.

Hawebo Telecom levert, installeert en biedt service op diverse gerenommeerde merken zoals Alcatel Lucent, Plantronics en Polycom video conference. Van eenvoudige systemen met enkele toestelaansluitingen tot uitgebreide IP communicatieplatformen met meer dan 300 aansluitingen, eventueel verspreid over meerdere vestigingen door middel van Voice over IP. 

Daarnaast kunt u bij ons  terecht voor een uitgebreid assortiment aan randapparatuur, voice applicaties en infrastructuur. Daarbij letten we altijd op gebruiksvriendelijkheid, inpasbaarheid, modulair karakter en prijs/prestatie verhouding. 

Niet alleen de eenmalige investeringskosten, maar ook de kosten op lange termijn spelen daarin een belangrijke rol. Wij hebben de kennis in huis om u volledig te informeren en te adviseren.

 
 
 
 

Hoe wij succes boeken

Wij zijn trots op onze samenwerkingen

avatars-000070000351-t95go0-t500x500
3_logo-mediatrend-midden-wit_default
AzD9RiBx_400x400
images
AlcatelLucent_Hor_2col_sm
plantronics
3_logo-mediatrend-midden-wit_default
Gigaset