[ux_banner height=”500px” bg=”415″ bg_pos=”2% 15%”]

[text_box position_x=”50″ position_y=”100″]

Over ons

[/text_box]

[/ux_banner]
[section]

[row h_align=”center”]

[col span=”10″ span__sm=”12″ align=”center”]

Hawebo al 15 jaar sterk in Telecom advies en innovatie.

Hawebo Telecom biedt de bekende traditionele, maar ook innovatieve diensten zoals Voice over IP en Unified Communications, dit op basis van ons eigen platform SIPPoint VoIP.

Een belangrijke focus van Hawebo Telecom is effectief en efficiënt maatwerk leveren voor de zakelijke sector waarbij kwaliteit ,faciliteiten en besparing belangrijk zijn.

Hawebo Telecom levert, installeert en biedt service op diverse gerenommeerde merken zoals Alcatel Lucent, Plantronics en Polycom video conference. Van eenvoudige systemen met enkele toestelaansluitingen tot uitgebreide communicatieplatformen met meer dan 200 aansluitingen, eventueel verspreid over meerdere vestigingen doormiddel van Voice over IP.

Daarnaast kunt u bij Hawebo Telecom terecht voor een uitgebreid assortiment aan randapparatuur, voice applicaties en infrastructuur. Daarbij letten we altijd op gebruiksvriendelijkheid, inpasbaarheid, modulair karakter en prijs/prestatie verhouding.

Niet alleen de eenmalige investeringskosten, maar ook de kosten op lange termijn spelen daarin een belangrijke rol. Hawebo Telecom heeft de kennis in huis om u volledig te informeren en te adviseren.

[/col]

[/row]

[/section]