klaar voor een toekomst van Hybride Werken?

27 februari 2020
Business as usual. Klanten komen bij je over de vloer en andersom. ’s Avonds houd je pizzasessie’s met vijftien man in de boardroom en praatjes bij de koffie-automaat zijn de normaalste zaak van de wereld.

12 maart 2020
Ineens is daar de persconferentie van Mark Rutte. De coronacrisis zet alles op zijn kop. Ineens is je huis ook je kantoor, waar je altijd bereikbaar moet kunnen blijven. Onzekerheid heerst en je uitgaven onder controle houden is van levensbelang.

Vandaag
De digitale thuiswerktoekomst is een feit. Hybride werken is het nieuwe normaal: soms werk je thuis, soms op kantoor en je bent af en toe ook onderweg. Maar is jouw organisatie daar wel klaar voor? Of is het tijd om een sprintje te trekken? 

Blijf verbonden en werk georganiseerd

Bellen, remote vergaderen en online samenwerken. Veel organisaties zijn snel aan de slag gegaan met bijvoorbeeld Microsoft Teams. Maar integreer nu simpel de zakelijke telefonie met Rainbow binnen Teams.

Dit maakt het geheel uniek en is een voorbeeld van innovatie in communicatie. Wij  en helpen u graag met deze integratie voor nu en in de toekomst. Maak snel een afspraak met een adviseur.

Alcatel Rainbow en Microsoft Teams een unieke combi

Gebruik je Microsoft Teams dan kunnen we de Rainbow plug-in aan Microsoft Teams koppelen en je blijft gebruik maken van alle uitgebreide functionaliteiten van je Rainbow zakelijke telefonie platform binnen Teams.

Je kunt nu ook met je vaste nummer of interne toestelnummer bellen en gebeld worden via de Rainbow integratie in Teams.

Alles wat je voor zakelijk samenwerken en communiceren nodig hebt gebundeld in één platform, ook als je thuis werkt of onderweg bent: dus bellen met je zakelijke nummer en bereikbaar zijn met je vaste of interne nummer, zakelijk chatten, videobellen, bestanden delen enz

Samenwerken Zowel in de chat, Teams kanalen en meetings kun je onderling documenten met elkaar delen en tegelijkertijd bewerken.
Overal bereikbaar vanuit je vaste nummer Flexibel werken en toch altijd bereikbaar op een vast nummer? Met Rainbow Teams ben je altijd bereikbaar op elk type device
Met Rainbow Teams kun je vergaderen, chatten,zowel (intern) als (extern) bellen in één systeem. Toevoegen van andere communicatiestromen aan jouw Teams omgeving is gemakkelijk te realiseren.
Bellen met Rainbow in Teams is echt optimaal gebruik maken van Teams. Migreer je huidige telefonie omgeving naar Rainbow en bel, en wordt gebeld vanuit 1 platform. Ontdek hoe wij jouw organisatie helpen om veilig deze stap te zetten!

Bellen met het nummer van de zaak met je smartphone

Mobiel-vast Connect is een App op je smartphone (iOS en Android), waarmee je belt met het vaste nummer van de zaak. Alle gesprekken die je met de App start lopen via ons VoIP SiPPoint platform. Een Budget vriendelijke oplossing.

Bellen met het vaste nummer van de zaak

App op je SmartPhone

ideaal voor thuiswerken

Waar dan ook zakelijk bellen

Flex IPBX-Cloud telefooncentrale voor de ondernemer

Vast bedrag per maand
– Zeer voordelige beltarieven.
– Besparing tot 70% mogelijk.
– Online VoIP oplossing voor ondernemers.

– Integratie van CRM software.
– Veel ervaringen en solide eigen VoIP platform.
– Excellent support.
– De beschikbaarheid van het platform is 99,99%.

– Alles onder één dak.

ORANJE LOS

SiPPoint start

7,50 Per gebruiker
 • Vast nummer
 • Bellen & gebeld worden
 • Voicemail
 • Incl 2 lijnen
 • Ideaal ZZP pakket
BLAUW LOS

SiPPoint SiPTrunk

10 v.a. per maand
 • Tel.centrale op de zaak
 • VoIP Box op de zaak
 • Incl vier lijnen
 • Vast nummer
 • Fallback naar mobiel
groen_los

SiPPoint Cloud IPBX

50 v.a. per maand
 • vanaf 4 gebruikers
 • Cloud Telefooncentrale
 • Veel faciliteiten
 • Voicemail
 • Fallback naar mobiel

Hybride Cloud oplossing voor de ondernemer.

Wilt u volledige controle uitvoeren over uw telefoniesysteem? Dan is een IP Telefoonserver op eigen locatie de juiste  oplossing voor u. We kijken samen met u naar de voordelen en de ideale invulling voor uw bedrijf, daarbij staan veiligheid en efficiëntie voorop.

WiFi en Netwerk oplossingen

Omniaccess WiFi AP’s & Switches

De Kleine en lichte, Alcatel-Lucent OmniAccess WiFi Access Points werken met OmniAccess WLAN-switches / controllers om een hoge prestatie draadloze mobiliteitsoplossing voor bedrijven te bieden.

 
 

Wij verzorgen de aanvraag en aanleg van de internet verbinding

plantronics
Netgear
Gigaset
Alcatel BP 2

Referenties

Contactformulier

bericht

Contactgegevens

E-mail adres

Landelijk

Regionaal

Locatie

Ambachtsweg 4, 2641KS Pijnacker