[ux_banner height=”500px” bg=”414″ bg_size=”orginal” bg_pos=”34% 22%”]

[text_box position_x=”50″ position_y=”50″]

Geschiedenis

[/text_box]

[/ux_banner]
[section]

[row]

[col span=”6″ span__sm=”12″]

Geschiedenis 

Hawebo Telecom bestaat 15 jaar van Bakeliet naar Cloud telefonie die je niet ziet. Bondy Verkijk en Paul Wijnants zijn als eigenaren zijn al 15 jaar actief met hun bedrijf Hawebo Telecom. Een goed bewaard geheim? Misschien voor het grote publiek, maar niet voor veel ondernemers binnen en buiten Pijnacker. De helft van de ondernemers op De Boezem werkt met de telecomproducten van Hawebo en bespaart met hun VoIP Cloud diensten honderden tot duizenden euro’s op de telefoniekosten. Hawebo is een specialist op het gebied van telefonie en niet een ict-bedrijf dat telefonie er even bij doet. “Telefonie is echt een vak”, zeggen de heren in hun kantoor aan de Ambachtsweg op De Boezem.

Bondy en Paul zijn al tientallen jaren met telefonie bezig. Eerst in loondienst en vanaf 2002 met hun eigen bedrijf. Ze hebben allebei verstand van de techniek maar hun rolverdeling is dat Paul de techneut is en Bondy de man die de techniek commercieel en communicatief vertaalt richting de klant. Die combinatie werkt.

[/col]
[col span=”6″ span__sm=”12″]

 

Bondy is 15 jaar terug Hawebo Telecom begonnen aan de Ambachtshof en zijn nu alweer zes jaar gevestigd aan de Ambachtsweg te Pijnacker. Het is overigens niet zo interessant waar Hawebo is gevestigd. Het werk wordt namelijk altijd gedaan op locatie, de installatie en diensten zijn volledig in eigen hand en als het eenmaal draait wordt er ‘op afstand’ gemonitord.

Via schermen houden de mensen van Hawebo Telecom de bereikbaarheid van hun klanten in de peiling. Zodra er iets gebeurt met de bereikbaarheid – bijvoorbeeld door storing of door stroomuitval – kleurt de naam van de klant op het scherm rood en is het tijd voor actie.

Het werkgebied van Hawebo Telecom is de ruime Randstad, als je daar tenminste Alkmaar en Best ook bij mag rekenen. Het bedrijf richt zich vooral op het midden- en kleinbedrijf, maar ook die term is rekbaar. In telefonietermen reiken de producten van Hawebo tot 300 gebruikers.

[/col]

[/row]

[/section]